Citat:
În prealabil postat de eda 247
"Unde a mintit Cleopa?"
AICI:
. "Invierea dreptilor se va face pentru a invia cu trupuri duhovnicesti si nestricacioase, asemenea trupului lui Hristos ( Romani 6, 5; I Ioan 3, 2; Filipeni 3, 21 ) . Nu VOR FI DOUA RANDURI DE INVIERI, a celor drepti mai intai, pentru a imparati cu Hristos o mie de ani si apoi a celor pacatosi, CUM INVATA ERETICII HILIASTI ( milenaristi ) . Ci toti vor invia odata " la trambita arhanghelului " . Trupurile oamenilor trebuie sa invie, sau spre osanda, sau spre slava vesnica. ( Daniel 12, 2-3 ) ."
(Convorbiri cu parintele Cleopa - Despre ingeri, moarte, viata viitoare si judecata de apoi)
|
Nu este minciuna. Am mai explicat odata ca invierea dintai de fapt este vorba de sfintii nostrii ortodocsi, care s-au sacrificat pentru Hristos. Ei sunt aparte de noi pacatosii iar invierea noastra este una, toti deodata, asa cum spune Parintele Cleopa.
ca una e sa mori martir pentru Hristos si alta e sa mori in pat linistit dupa o viata pacatoasa.
Dar asa fac multi, ignora adevarul ca si cum nu ar fi spus. Dar nu e nimic ca am rabdare si am sa repet asta pana ce il inteleg toti.
Doamne ajuta!