Citat:
În prealabil postat de Pippo_
Dupa parerea mea, conceptele de reincarnare au fost corect scoase din dogma. Nu pentru ca nu ar fi adevarate, ci pentru ca e usor sa fie gresit interpretate. Si daca privim ce rau au facut conceptele astea hinduismului, e de inteles. Omul simplu daca aude de posibilitatea reincarnarii, o ia usor pe aratura si cu el ne ducem toti. Deci a fost o decizie inteleapta de a nega posibilitatea reincarnarii la nivelul de intelegere al maselor. Asta am spus-o doar pentru ca Tangun sa inteleaga motivul pentru care e inutil sa incerce sa schimbe dogma asta. Le face bine.
Dealtfel, de fiecare data cand intentionez sa fac ceva bun, sa revelez anumite adevaruri pe care le inteleg, ma intreb daca de fapt e bine. Deoarece anumiti oameni care inteleg mult mai multe decat noi au luat anumite decizii care ne depasesc intelegerea. Iar noi crezand ca facem un bine, riscam de fapt sa facem rau, impotrivindu-ne inconstient binelui. Sper ca ai inteles Tangun.
|
Da am inteles. Inteleg si cat e de periculos si ca nu trebuie sa te joci cu asta.
Despre subiectul asta am sa tin mai mult pentru mine.