View Single Post
Vechi 31.01.2011, 18:57:30
PascalHoratiu PascalHoratiu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.12.2010
Implicit

Eu m-am tatuat cand eram ateu si ascultam foarte multa muzica (hip-hop) si mi le-am facut din mandrie, din faptul ca vroiam sa fiu diferit fata de ceilalti , sa exprim prin tatuaje carui "cult" apartin si binenteles sa ies in evidenta. FOARTE MARE PACAT. Nu am unul, doua, trei ci am ZECI mai precis mainile din umeri pana la incheietura palmei sunt pline "ochi", am pe burta si pe spate. Dupa ce Dumnezeu m-a luminat si mi-a aratat calea cea dreapta, am intrat usor, usor in practicarea randuielii vietii crestin ortodoxe, la prima spovedanie dupa "reintoarcere" la Hristos (crestin ortodox sunt de la 3 luni de cand sunt botezat, in timp m-am indepartat de Dumnezeu datorita valului de mentalitate occidentala plus a frustrarilor adolescentine si a multor scopuri tampite) duhovnicului meu cand i-am spus ca sunt foarte tatuat a exclamat milostiv "Of , saracutul de tine" .
Ideea este urmatoarea : imi pare rau ca le-am facut , mai ales ca nu mai inseamna nimic pentru mine si daca tot am ales sa ma tatuez baremi nu mi-am tatuat un Stefan cel Mare sau un Mihai Viteazul sau un Petre Tutea ci mi-am tatuat fel si fel de motto-uri in care nu ma m-ai regasesc si portrete ale unor rapperi musulmani .Imi vine sa ma jupoi , dar asta este. De scos nici nu vreau sa aud pentru ca stiu ce costuri sunt( cu banii de scos tatuajele mai bine fac milostenie) si la ce riscuri ma supun (riscul de cancer la piele ar creste alarmant, mai ales ca unele tatuaje sunt facute de doua ori). Slava Domnului ca nu m-am tatuat pe gat , sau dosul palmei sau pe fata (cum mai este la moda acum) ca atunci chiar trebuia sa le scot. Binenteles ca in Sfanta Biserica nu intru decat imbracat decent si numai la maneca lunga (indiferent cat este de cald afara) dar au fost si cazuri cand veneam de la servici si eram la maneca scurta iar in biserica cautam sa tin mainile cat mai ascunse ca sa nu smintesc pe cineva. Am prieten care are tatuaje pe maini pe degete si pe gat. Vrand sa ramana frate in manastire i spus ca trebuie sa isi scoata tatuajele la vedere (cele de pe gat si deget , caci cele de pe maini se ascund cu hainele) iar costul este de 1000 de ron pentru 10 cm patrati de tatuaj cat are el pe gat si pe deget (foarte mult).
Sfatul meu este sa nu va tatuati deloc cu nimic (nici Stefan cel Mare sau Mihai Viteazul ) pentru ca este mare PACAT mai ales ca motivele sunt si mai pacatoase.
Doamne Ajuta!
Reply With Quote