View Single Post
Vechi 07.07.2006, 21:08:45
pacatosul84 pacatosul84 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.07.2006
Implicit

"Iubirea este cea mai puternica forta din lume si, in acelasi timp, cea mai simpla care se poate imagina"
Spune-mi tu cel ce scoti dracii din oameni cat de mult il iubesti pe cel ce spui ca l-ai eliberat, cu ce forta l-ai eliberat, cine ti-a dat aceasta forta si ce ai facut ca sa o meriti... Spune-mi tu cel care scoti dracii din oameni: te rogi in fiecare zi ? plangi pentru durerea altora ca si cand te-ar durea pe tine ? ai renunta la tot ca sa ajuti un om la nevoie ? ai reusit sa-ti invingi dorintele trupului, dorintele materiale, orice gand negativ ? Ai incetat sa-ti mai judeci aproapele ? Vorbesti din iubire ? Taci din iubire ? Viata ta e o lupta constanta cu tine insuti ? Ai gustat vreodata in aceasta lupta cadoul de pace si liniste interioara pe care ti-l ofera Dumnezeu doar pentru ca lupti ? Te simti neputincioas(a) in fata raului, a minciunii si ii ceri ajutor lui Dumnezeu sa poti invinge ? il poti iubi pe cel ce-ti doreste moartea ? Daca ai raspuns afirmativ la toate astea, atunci spune-mi prin cine te-a indrumat Dumnezeu pe calea mantuirii sau macar l-ai rugat pe Dumnezeu sa faca asta ? Lasa raul din alti oameni, scoate intai raul din tine si vei putea... sa vezi mai exorcistule ca fara oamenii incercati pe Calea Adevarului din Biserica, fara Vietile Sfintilor, fara Cuvant si talmacirea acestuia, fara rugaciune si spovedanie tu nu poti face decat sa-ti faci rau "in numele lui Hristos".Lasa-ti joaca de-a exorcistii ca va exorcizeaza Satana sufletul incet si sigur, treptat, trepat...
Reply With Quote