Citat:
În prealabil postat de AngelSmile
Chiar am precizat ca nu cred ca va fi sfarsitul lumii:mai exact nu pot sa stiu asa ceva,dar o schimbare s-ar putea sa fie,da un copy-paste de curiozitate si uita-te sa vezi parerea asrtronomilor-NU A ASTROLOGILOR-,a fizicienilor si a altor oameni de stiinta.maya nu a fost o secta,a fost o civilizatie din care a ramas putin dupa colonizarea americii care aveau cunostinte astronomice vaste,unele mai exacte ca cele de azi.alte religii(nicedecum secte)care le-am precizat au unele evenimente prevazute atunci.eu clar-sunte crestin si iubesc invataturile bibliei,dar am vazut documentare etc.pe tema asta si unele profetii din biblie,dupa interperetarea unora,coincid cu alte profetii ale altor civilizatii...in fine...m-a mirat ce amploare ia toata povestea asta.
|
tu in ce crezi ? in Biblie sau maya? Si coranul zice ca detine informatii stiintifice..dar daca il citesti te apuca rasul. Tot asa cum ziceau ca in 2000 va fi sfarsitul lumii:)))) Si daca aceasta civilizatie detina asa importante informatii de ce nu ne-a ajutat cu nimic pana acum?