minunile sf nectarie
Buna seara.Am facut promisiune sfintului ca daca va face minune si cu tatal meu, o sa scriu si eu despre aceasta.
Vestea rea a cazut ca o perdea de negura peste familia noastra, pe 22dec, inanintea sarbatorii Nasterii Domnului; nu-mi aduc aminte cum au trecut toate, zbucium si nesomn, rugaciune la bunul sfint Nectarie, cu nadejdea ca o poate o sa faca minune si cu noi asa cum a facut si cu altii care au marturisit ca i-a scapat, rugaciune si la Maicuta Domnului.
Apoi s-a operat , tumora a fost f mare, vreo 10cm, a zis chirurugul;" nu cred ca scapa fara chimioterapie , la cit de mare a fost".Dar ceea ce nu e cu putinta la oameni e cu putinta la Dumnezeu daca pt noi mijlocesc sfintii.Au venit rezulatatele:toti ganglionii au fost negativi , deci tatal meu a scapat doar cu interventia chirurgicala.Rugaciunile nostre au fost asculatate de sf Nectarie si de Maica Domnului, slava lor.O sa continum sa ne rugam ca sa ne aiba in continuare in paza lor!Sf Nectarie face minuni si asculta rugaciunile noastre chiar daca suntem sovaielnici in credinta, ne arata ca e aici si ca ne ajuta cit de slabi am fi in credinta.
|