View Single Post
Vechi 31.01.2011, 23:14:15
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Eu nu inteleg un lucru. De ce consideri ca Dumnezeu este insultat daca el i-a dat femeii un copil CIND SI-A DORIT ea?
Ma intreb si eu...oare de ce faci tu pe avocata lui Dumnezeu, "intelegindu-I sentimentele de insultat" daca el nu ti-o cere? si mai ales daca nu da nici un semn ca ar fi insultat din moment ce o lasa pe femeia de 76 de ani sa se joace "de-a Dumnezeu"
Oare asta nu este de fapt o traire fantezista de a ta?

NU inteleg de ce multe dintre femeile care ajung in State se transforma, le stiu pe toate, sunt experte in ceea ce simte Dumnezeu, si nu le mai ajungi nici cu prajina la nas?
CUM adica il da cand si-l doreste ea?vrei sa spui ca il ARE cand il injecteaza doctorul,adica in mod artificial...
a "lasat-o"pe femeia de 67 de ani sa aibe copil?pai ce voiai s-o omoare cu un fulger venit din cer?

nu este vorba despre nici o traire fantezista de a mea,ci despre monstruozitatea sfidatoare a unor persoane(...),care considera ca detin toate adevarurile,puterile,sunt indistructibile,sunt dumnezei...sfidandu-l pe Dumnezeu!
Nu oamenii ma deranjeaza,ci pacatul acesta al trufiei,de a demonstra ca rasturnam noi toate legile,chiar si biologice aratand ce grozavi sunt bulgarii de tina.

ca mai mereu,ma faci sa rad,cu experta...nu ti-ai gasit modelul,mai cauta!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote