View Single Post
Vechi 07.07.2006, 22:32:21
diana20 diana20 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.06.2006
Implicit

buna seara!
sunt inca putin debusolata si nu stiu cum ar trebui sa incep... acum jumatate de ora am dat un search pe google in cautarea unor informatii despre schizofrenie, din pura curiozitate informationala; in cursul demersului meu am intalnit printre rezultatele afisate si cateva date despre o asa-zisa "biserica satanista"!!!
pe moment nu am stiut cum sa reactionez, am ramas complet uimita, o teama ciudata m-a cuprins, un dezgust si o greutate in suflet... aceeasi curiozitate m-a impins sa merg mai departe... ma asteptam la o gluma proasta! nu mica imi fu mirarea cand aveam sa descopar(bineinteles in urma crearii unui cont!)un site bine pus la punct cu peste o mie de satanisti inregistrati(initial in numar mai mare- nu mai stiu cifra exacta)! in pagina de intampinare erau oferite informatii cu privire la tipurile de satanism existente in Romania, respectiv: satanism traditional,satanism modern si satanism rebel!exista o pagina de download pentru o asa-zisa "biblie satanista" scrisa de un autor francez, diferite eseuri si poezii, explicatii cu privire la numele din istorie si mitologie asociate satanismului sau diverse semnificatii si informatii asupra semnelor revendicate de adeptii satanismului!!!
"Satanismul Modern este noua gandire, o gandire promovata nu de viziunile unui alienat, imaginatia unui filozof care a dovedit lumii ca e credula si inculta (ex. Iisus)". Esti avertizat ca varsta minima este de 18 ani, cu toate ca in momentul crearii contului acest lucru nu este verificat in nici un fel pentru ca nu ti se cer datele nasterii!
Intrebarea mea principala este daca Biserica noastra Crestin-Ortodoxa are cunostinta de astfel de site-uri!Daca propagand unor astfel de idei nu poate fi... daca nu oprita macar limitata sau monitorizata, ma refer in principal la puternica ,daca nu destructibila influenta pe care aceste idei o pot avea asupra mentalului adolescentin care este foarte usor influentabil sau pa pustii de scoala generala care abia invata sa utilizeze Internetul si i se ofera astfel de informatii(gandindu-ma strict la puterea sa de a discerne)!!!!
Sunt ingrozita, complet terifiata, dar si foarte indurerata!

Reply With Quote