View Single Post
Vechi 01.02.2011, 00:52:29
flyboy flyboy is offline
Member

Data înregistrării: 03.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Da, o sa-si dea seama cu ajutorul lui Dumnezeu, si asta numai daca vor cere ajutorul. Daca vor face cum am facut eu, vor fi amagiti, ca si mine. Bine, dar aceasta judecata nu tine de mine, tine doar de Dumnezeu.Dar si Dumnezeu lasa sa vada daca il lasam sa intre in noi, pentru a ne vorbi prin glasul constiintei noastre. Altii care l-au lasat si l-au chemat, Domnul i-a luminat si si-au dat seama de inselaciune. Dar altii, ca mine, nu. Pentru ca esti orbit de mandrie ca tu esti sigur ca acel preot e bun fara sa fi cerut ajutorul Lui, si m-am dus cu capul inainte ca berbecul, si l-am izbit, de ma mir cum de mai este intreg. Dar, cum la Dumnezeu totul este posibil, nu e de mirare nimic frumos petrecut in viata omului. N-as fi vrut sa postez impotriva Pr. Pomohaci, si asta indelung de trei ani aproape, dar citind pe altii nestiutori de acest preot pe acest forum si vazand si lucrul cu erezia, mi-am zis ca nu trebuie sa mai tac cu aceasta ocazie ci sa intaresc randurile ortodocsilor care tin cu adevarat la credinta ortodoxa, si care vad ce se intampla azi.
Ce se intampla azi in mare parte din bisericile ortodoxe este ca sunt biserici moarte. si multi sa incapataneaza sa le tina asa
dar chiar Iulita tu ai avut canon de la parintele?
Reply With Quote