Subiect: Reiki
View Single Post
Vechi 01.02.2011, 11:24:40
natylucy natylucy is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Domnule, dar oamenii de stiinta nu spun ca nu exista doar pentru ca sunt atei. Reiki e o adunatura de baliverne pentru ca nu exista dovezi clare care sa sustina ca reiki ar fi ceva mai mult decat placebo si autosugestie.

Si chiar daca ar fi cum zici tu si conspiratia stiintifico-ateista vrea cu tot dinadinsul ca practicile reiki sa fie denigrate, ar fi atat de usor sa le dati peste bot: dovediti ca reiki functioneaza - si nu cu statistici si marturii, ci cu metode clare, pe care oricine sa le poata reproduce.

Evident, practicantii de reiki nu sunt in stare sa dovedeasca acest lucru, limitandu-se la a gasi naivi susceptibili la prosteli orientale, care sunt "convinsi" ca reiki "lucreaza".
te contrazic!si eu am fost oarecum speriata la inceput!imi era foarte frica sa nu fie un lucru malefic,dar cu timpul mi-am dat seama ca nu este.si crede-ma ca reiki lucreaza.soacra mea are un picior amputat de la genunchi in urma unui accident de masina.mereu are dureri.i-am lucrat intr-o seara si mi-a zis k a simtit un nerv care nu l-a mai simtit dupa accident.i-am luucrat si sotului meu pentru intinderi musculare si stari de oboseala,pentru spate,crede-ma ca a fost foarte multumit,el care la inceput nu a fost de acord cu reiki crezand ca e vreo secta ceva...am gradul 3 la reiki si urmeaza sa iau urmatorul sistem.sunt multe lucruri care m-au facut sa imi dau seama ca fac un lucru bun si ca este cu acceptul divinitatii
Reply With Quote