Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor
sa inteleg ca puterea lui Iisus Hristos prezenta prin Biserica nu e suficienta, e nevoie de un initiat reiki... Probabil si initiatorul acestei practici dupa ce l-a cunoscut pe Hristos a realizat ca e prea slab si i-a imbunatatit tehnicile...
(pana si in gluma suna ciudat ce-am zis... Domane iarta-ne!)
|
ai inteles gresit,si iisus hristos vindeca cu palmele.aici nu se face nimic gresit care sa-I conteste puterea lui dumnezeu,ci din potriva asta explicam...puterea ca practicant reiki creste mergand la biserica,tinand post,facand rugaciuni!in reiki inainte si dupa tratament se face rugaciunea catre dumnezeu,pentru ca nici tratamentul nu poti sa-l faci la oricine,atata timp cat nu este cu acceptul divinitatii.uite am o prietena care avut to tumoare benigna pe col,dupa operatie a mers la un maiestru reiki si i-a lucrat.dupa jumatate de an trebuia sa-i faca biopsie sa vada cum sunt celulele in urma operatiei,si culmea din operatie i se mai vedea un punct.s-a refacut atat de bine operatia incat nu a mai fost nevoie de biopsie.nici doctorilor nu le-a venit sa creada.tehnica reiki se face prin punerea palmelor in locul cu probleme.si pacientul trebuie sa tina post,sa se roage,sa mearga la biserica!de exemplu am primit de la maestul meu in noembrie apa sfintita de 3 preoti la sf maslu,smirna si tamaie.crezi k diavolului ii place smiran si tamaia?sau ii place sa te rogi lui dumnezeu?nu stiu sper ca am incercat cat de cat sa te fac sa intelegi ce e cu reiki.am uitat sa mentionez,puterea de practicare reiki scade atunci cand fumezi,bei alcool,sau mergi in cluburi sau discoteci.