View Single Post
Vechi 01.02.2011, 14:06:15
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Calator prin ploaie am vazut eu ca esti ortodox cu numele. Tu ai citit mai bine ce a scris acel om? Eu nici nu vreau sa reproduc. De ce sa ne intalnim? Credeti ca aici sunt adevaratii crestini?In alta parte nu gasim decat aici? Eu zic sa fiti atenti si sa nu va dati intalniri mai ales cu cei care va nu sunt ca voi! Treaba fiecaruia!

Ii stiu umorul...si mai stiu ca nu e om rau...EU nu am pretentia ca as fi ceva anume , dar cred in Dumnezeu, si iubesc OMUL, nu il judec pt optiunea lui religioasa, ceea ce NU inseamna ca m-as ralia ideilor sau preceptelor credintei lui....Si sa-ti mai soptesc ceva....Pentru mine , adevaratul crestin, nu se grozaveste c-ar fi asa, apoi nu arata cu degetul si nici nu judeca fara a cunoste ades, nici macar ce crede exact celalalt...Pt mine crestin, nu e cel ce merge la biserica duminecile si des urla fals la cantari, sau se inghionteste sa-l vada lumea....Nu...crestin este cel care daca are si doar 1 leutz la el, ii da saracului macar 0.50 de banuti, cel care ridica omul lovit si cazut in zapada , fara a stramba din nas ca acela este tigan....si lista poate continua....Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc si sa-i ierte si pe cei care ma judeca !
Reply With Quote