Subiect: mi-e frica
View Single Post
Vechi 24.06.2007, 00:22:18
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

:)Silviu,nu contest ca cel rau exista,dar nu ma obsedeaza acesta din fericire pt.mine,si nu imi marcheaza el existenta mie,ci Dumnezeu,Maicuta Domnului si toti Sfintii Lui,cu toate Puterile Ceresti reprezentand Binele.Cat despre raspuns,da,ai fost ceva cam dur chiar prea dur,eu tocmai la aceasta m-am referit,sa ne vedem cu totii pacatele noastre mai intai,si sa nu ne grabim noi sa ofensam pe cineva,si chiar speriind mai tare decat este,spunandu-i ca deja poate a luat-o cel rau sub"aripa"lui deloc protectoare,desigur,si nu te cert,ci iti spun si atrag atentia asupra unui lucru,ca noi cu totii gresim,ce crezi ca eu si tu si multi altii suntem perfecti si nu gresim si pacatuim niciodata?Poate tu nu stii asta,dar noi suntem fiinte umane imperfecte care nazuim si aspiram spre perfectiune si desavarsire,dar este departe de noi,daca credem ca numai altii gresesc si noi nu gresim vreodata si,pe deasupra,vazand numai ale lor pacate,de parca noi am avea mai putine si mai putin grave,vezi Doamne.Nu lua sfatul meu de bine pt.tine ca pe o cearta,sau mai mult, ca pe o judecata vizavi de tine,ca nici eu nu sunt mai breaza si mai cu motz,si adeseori gresesc in aceasta privinta chiar si eu,si incerc din rasputeri sa ma vad pe mine cat de mult gresesc si eu,caci vad la tine ceea ce vad si eu la mine,duritatea in anumite situatii si imprejurari,la care viata ne supune si ne testeaza,ca sa vada de cadem sau nu in cursa sau capcana rautatilor.Stii ce mare rasplata si cate daruri primeste cel care nu judeca,nu critica si nu barfeste?Daca ai sti,nu ai mai fi asa de dur cu Arle,careia si asa ii este ei frica deja,de ce sa o mai speriem noi si mai tare?Lasa-o sa IL caute ea singura pe Dumnezeu la Biserica,Manastire,pretutindeni,si mai mare plata va avea,decat sa ii tot atragem noi atentia asupra acestui fapt,ca poate si,mai mult ca sigur,ca mai rau o indepartam cu rautatile noastre,decat sa o facem sa inteleaga ca toti trecem prin sentimentul de frica,spaima si groaza,in anumite momente de cumpana ale vietii noastre pamantesti,toti cunoastem acest sentiment,si nu ne este strain deloc acesta.Doamne ajuta!Si iarta-ma,te rog ca si eu sunt ca tine,slaba si pacatoasa.
Reply With Quote