[quote=FiulRisipitor;331288]Uite cum sta treaba...
Am citit de mai multe ori ce ai spus tu si ce am spus eu. Treaba este ca tu afirmi mereu cate ceva fara sa raspunzi la ce te intreb eu. Voiam sa ma indrept catre ceea ce tocmai ai afirmat, cum ca:"important e ca puterea lui dumnezeu e cea mai mare!(lucru ce il sustinem amandoi)" cu intetia sa-ti arat diferenta intre dumnezeul tau si Dumnezeul meu!
Deci fiind practicanta reiki presupun ca sti si istoria acestei practici. Sti ca isi are radacina in budism.
Acum intrebarea se pune: Este Budismul acelasi cu credinta in Iisus Hristos fiul lui Dumnezeu? In afara de practicile comune adica post, rugaciune si contemplarea lui Dumnezeu(meditatia la budisti).
Trecem la partea a doua....
Budismul a aparut si el din vechea religie hindusa "brahmanismul vedic", din acest motiv intrebuinteaza si multe simboluri ale hinduismului dintre care amintesc aici chackrele. Laund fiecare chackra in parte vedem ca sunt descrise ca fiind guvernate de un zeu(!!). Sa luma acum asa numita Crown Chackra care reprezinta impreunarea lui Shakti cu Shiva - evident to 2 zei! Shiva fiind zeul distrugerii si din descrierea lui nu seamana deloc cu Creatorul!
A doua intrebare: Gasesti ca Dumnezeul meu seamana cu dumnezeii pe care mi-i serveste reiki la packet?
PS. Intrebarile le-am pus ca sa te intrebi singura nu ca sa-mi raspunzi mie...[/QUOT
eu nu am un dumnezeu si tu un dumnezeu!DUMNEZEU E MAI UNUL !NU STIU DACA MA INTELEGI!ASA CUM SI ORTODOCSII SI CATOLICII SE ROAGA DEFAPT LA ACELASII DUMNEZEU.INTELEGI?ADICA EU SUNT ORTODOCSA,DA SIMT NEVOIA SA INTRU INTR-O BISERICA SA MA ROG...CE FAC?NU INTRU IN BISERICA CATOLICA CA DEFAPT EI AU ALT DUMNEZEU?FIECARE INTELEGE INVATATURA LUI DUMNEZEU CUM VREA!EU NU CRED IN ALT DUMNEZEU DECAT IN CEL CE ESTE IN CER!SI EU CONSIDER CA ESTE SINGURUL ADEVARAT!INTELEGI!IAR REIKI NU MI-A CERUT SA RENUNT LA EL CI DIN CONTRA SA MA ROG SA TIN POST SI SA MERG SA MA SPOVEDESC!SA TIN LEGATURA PRIN RUGACIUNE CU DUMNEZEU!SI CREDE-MA CA NU VAD NIMIC RAU IN ASTA.
|