nu inchide subiectul pentru ca e foarte interesant. De ce sa nu vorbim pe tema asta? Eu nu sunt de acord cu blocajele mentale. Sa vorbim tot ce se poate spune si cat mai informat si stiintific posibil. Cine stie sa spuna, faza cu pumnu in gura comunista nu mi se pare normala.]
Eu am vazut un film de curand productie 2006 cred se numea THE CORE -miezul pamatului.
Era tot o pronlema magnetica , miezul pamantului nu se mai invartea cum e normal si undele electro magnetice iesise in atmosfera si ardeau zode intragi din globul pamantesc depinde in ce directie o ducea vantul era o unda de soc distrugatoare. e cel mai bun film din cate am vazut.
L-am vazut de 3 ori.
Maine ca azi e prea tarziu ma uit si eu la asta , cred ca e foarte interesant.La fel experimentul Philadelphia reportaj documentar realizat exact din anul in care a fost parca 1940...e super . Cu teleportarea, la care a participat Einstein. Si filmul e interesant dar documentarul e realitate, filmul e fictiune partial ca orice film.
E posibil sa ne prinda si pe noi in viata ceva evenimente, sfarsitul nu are cum, nu a aparut inca antihrist.
|