View Single Post
Vechi 01.02.2011, 16:12:39
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Uite cum cred eu ca e... nu facem ordine, pentru ca asa cum spui ordinea o sa o faca episcopul locului, dar de obicei o face la cererea credinciosilor, pe baza plangerilor acestora si pe baza investigatiei facuta de episcopie. Nu se contesta calitatile acestuia si nici neajunsurile sale ca om (pe care si noi le avem), ci s-au punctat erorile de credinta! Si asta nu ca sa-i distruga parohia ci sa ii tina treji pe cei ce merg la slujbele dansului. Nici dansul nu cred ca e eretic (cel putin nu inca) ci a gresit doar. Daca va persista in greseala atunci vom vedea ce va hotara episcopul....
pai episcopul a hotarit cum era de asteptat la iertat ca doar e duhovnicul impricinatului.daca un copil al tau iti greseste ce faci il pedepsesti exemplar sau...il mai si ierti ca de e al tau.acest parinte poate a gresit, dar stai linistit are o viata curata fata de altii care umbla dupa femei si le fac pe toate cele,si nu se scriu adevarate cearsafuri impotriva lor cum e cazul cu pricina.eu zic sa il iertam ca e de-al nostru,de va staruii in pacat atunci stim care e treaba.
si nu va speriati ca nu ne domina sectarii are Domnul grije de biserica sa,folositiva rivna pentru zidire nu pentru distrugere.unii de vrei sa le demonstrezi smerenia te aseamana cu nimeni si nici nu vor sa priceapa ca cuvintele nu se adreseaza lor personal ci marii mase a mirenilor ortodocsi,nepricepind acest lucru il ia ca un afront personal de unde iasa o mare neintelegere ce se lasa uneori cu aruncarea unor vorbe ce provoaca amar.
Reply With Quote