Citat:
În prealabil postat de natylucy
eu nu am un dumnezeu si tu un dumnezeu!DUMNEZEU E MAI UNUL !NU STIU DACA MA INTELEGI!
|
Pana aici inteleg si sunt de acord
Citat:
ASA CUM SI ORTODOCSII SI CATOLICII SE ROAGA DEFAPT LA ACELASII DUMNEZEU.INTELEGI?ADICA EU SUNT ORTODOCSA,DA SIMT NEVOIA SA INTRU INTR-O BISERICA SA MA ROG...CE FAC?NU INTRU IN BISERICA CATOLICA CA DEFAPT EI AU ALT DUMNEZEU?
|
De aici incepi sa ma pierzi...
Daca eu iti spun despre tatal tau ca e chinez ai sa ma crezi? (sper ca nu am si nimerit-o :) ) Evident ca nu! Tu sti caracteristicile tatalui tau! Iar in cazul lui Dumnezeu vorbim nu de caracteristici fizice ci modul in care el se reveleaza oamenilor. Daca tu mi-l prezinti pe Shiva ca fiind Dumnezeu o sa-ti spun ca esti in inselare... Asta e problema altor religii, ca il prezinta pe Dumnezeu deformat, nu prezinta imaginea revelata ci imaginea inchipuita care se potriveste cu scopul lor!
Citat:
FIECARE INTELEGE INVATATURA LUI DUMNEZEU CUM VREA!EU NU CRED IN ALT DUMNEZEU DECAT IN CEL CE ESTE IN CER!SI EU CONSIDER CA ESTE SINGURUL ADEVARAT!INTELEGI!IAR REIKI NU MI-A CERUT SA RENUNT LA EL CI DIN CONTRA SA MA ROG SA TIN POST SI SA MERG SA MA SPOVEDESC!SA TIN LEGATURA PRIN RUGACIUNE CU DUMNEZEU!SI CREDE-MA CA NU VAD NIMIC RAU IN ASTA.
|
Reiki nu ti-a cerut sa renunti la Dumnezeul cel unic din cer, dar pe cine invoci atunci cand incepi sedintele de reiki? Spui cumva: "Domane Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatoasa si ajuta pe robul tau aflat in suferinta" sau invoci "entitati de lumina" si la final multumesti
ghizilor spirituali adica zeitatilor? Cum te impaci tu folosind o practica care aminteste nu de un Dumnezeu dar de mai multi?
Iti suna cunoscut asta:",,Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii.’’ (II Corinteni XI, 14)."??
Cum iti dai tu seama daca entitatile de lumina sunt bune sau rele?
E o lista imensa de intrebari la care reiki nu da nici un raspuns.