dragii mei!poti sa vb liber?serios?i-a spune pasul unui sef si ai sa vezi ca a doua zi esti pus putin pe liber.......aaaaa,pai atunci schimba locul de munca.si unde sa mergi?(nu este cazul meu)la multi-nationale? care te i-au in ras cu 700 lei?cand numai chiria este 150 de euro?mai oameni buni,asta este exterminare.am vecin de bloc,care a incercat saracu' sa mearga afara,(ca toti asta iti spun:dute afara si fa bani si apoi te intorci)dar a venit inapoi cu sechele si traume.........SCLAV.ok,cei care au capacitatea intelectuala si experienta se pot descurca mai bine ,in joburi mai bine cotate si platite.dar restul?oamenii simpli?pt ca si patura asta exista.cineva tre sa mature,sa spele WC-uri,sa faca munca de jos.......acei oameni ce fac?aaaaaaa,toti dau vina pe comunism pt ca asa i-a format.ok,asa i-a format pt ca atunci dupa ce ieseai de pe bancile profesionalelor aveai un loc de munca,mai bun sau mai prost,dar aveai.acum sunt oameni formati ca:otelari,laminatoristi,mineri,cocsari etc,etc,etc.......care au 40-50 de ani.ce fac acei oameni?cine ii baga in sema?UE?america?in ultimii 6 ani ne-au bagat pe gat 180 miliarde de euro.inca o data:NE_AU BAGAT PE GAT.ca nu romania sau europa de est a facut criza asta de doi lei ci prietenii nostrii cei mai buni(sau nebuni)americani in colabrare foarte buna cu europa.oare nu avem voie si noi sa tiparim bani cu nemiluita ca in SUA?numai ei au dreptul sa batjocoreasca esticii?nu au unde sa-si spele banii decat pe meleagurile noastre?se dau bani in tarile cu probleme(tot de ei facute in colaborare cu nenorocitiii de la conducere),in 10 ani ii dubleaza si uite asa se fac afacerile adevarate in lume....de aceia americanii,europenii au sanatate de calitate,invatamant de calitate si altele.de ce?pai e simplu.au de unde sa finanteze.ca doar sunt multi prosti care tre sa cotizeze dobanzile pe banii dati in "ajutor".
asa traim acum cu tot cu libertate voastra de exprimare.ne exprimam liber de ne rupem......macar nebunul de ceausescu ,a adus datoriile la 0.LA 0.acum ?miliarde de euro dati masonilor si altor rase care conduc(nu zic,pt ca iar sare o stimata doamna de pe forum,simtindu-se lezata)
|