Eu cred ca multe lucruri se vor intampla, pentru ca pana la urma asa a fost creat pamantul de catre Dumnezeu, intr-o permanenta schimbare si evolutie si din pacate prin modul nostru de viata il distrugem in fiecare zi. Eu am vazut un film-documentar care m-a impresionat, poate l-ati vazut multi dintre voi se numeste "An inconvenient truth" si este despre incalzirea globala si efectele ei. E un adevar, nu e fictiune, se vede marea diferenta intre ce a fost planeta noastra si ce e acum si din pacate ce va deveni din cauza noastra, a oamenilor pentru ca preferam comoditatea si tehnologia care ne distruge mediul. Asta e, o facem noi cu manutele noastre, noi vom suporta consecintele :D
Dar oricum, de asemenea cred ca nu trebuie sa exageram pe tema asta, schimbari in natura au fost, sunt si vor fi,efectele le simtim deja, multi oameni au murit din cazua schimbarilor bruste de vreme (inundatii, secete etc) dar sfarsitul lumii tot nu stim cand va veni :) numai Tatal din Cer stie, si oricum nu stim daca o sa apucam sfarsitul lumii. Putem discuta pe tema asta, dar sa avem grija pentru ca multi au cazut in ratacire din cauza asta, Apocalipsa si sfarsitul lumii e inca un subiect mai greu de dezbatut pentru un crestin de rand, nici marii traitori ai bisericii nu au vorbit mult pe aceasta tema. Important e sa ne vedem de viata cum putem mai bine, sa implinim poruncile lasate de Dumnezeu si sa ne straduim sa ducem o viata cat mai curata si atunci vom fi pregatiti indiferent cand va veni sfarsitul si indiferent de ce schimbari vor avea loc in mediu, in fond viata noastra pe pamant e o calatorie, nu aici ne oprim, nu aici vom sta pentru vesnicie :)
" Drept aceea, privegheati, ca nu stiti ziua, nici ceasul cand vine Fiul Omului." (Matei 25,13)
Parerea mea :)
Doamne ajuta!
Ioana
|