Citat:
În prealabil postat de Doriana
Mie mi se pare culmea ca omul acela, Pr Pomohaci, face zilnic fapte de credinta si isi ajuta semenii
|
Eu am recunoscut ca atat timp cat nu stim ce face cu ghicitul nu il putem invinui! Dar stiu ca e divortat! Si ce fapte bune face? Stiu ca la voi adventistul predica si il ascultati. Predica si penticostalul si il ascultati! Voi ii ascultati pe toti ca va luati invatatori sa va gadile urchile cum spune biblia. Dar aici e altceva! Biserica noastra interzice acest lucru! Ma intelegi?
Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
1 pai episcopul a hotarit cum era de asteptat la iertat ca doar e duhovnicul impricinatului.2daca un copil al tau iti greseste ce faci il pedepsesti exemplar sau...il mai si ierti ca de e al tau.acest parinte poate a gresit, 3dar stai linistit are o viata curata fata de altii care umbla dupa femei si le fac pe toate cele,si nu se scriu adevarate cearsafuri impotriva lor cum e cazul cu pricina.4eu zic sa il iertam ca e de-al nostru,de va staruii in pacat atunci stim care e treaba.
5si nu va speriati ca nu ne domina sectarii are Domnul grije de biserica sa,6folositiva rivna pentru zidire nu pentru distrugere.unii de vrei sa le demonstrezi smerenia te aseamana cu nimeni si nici nu vor sa priceapa ca cuvintele nu se adreseaza lor personal ci marii mase a mirenilor ortodocsi,nepricepind acest lucru il ia ca un afront personal de unde iasa o mare neintelegere ce se lasa uneori cu aruncarea unor vorbe ce provoaca amar.
|
1 nu stiu de unde sti chestia cu iertatul!2 dar copilul isi recunoaste greseala!3 e divortat! 4 da il iertam daca recunoaste ca a gresit!5 perfect adevarat! Doamne ajuta!6 nu distrugem nimic doar am tras un semnal de alarma: lupul la oite!Pustan! Cu aprobarea preotului!