View Single Post
Vechi 01.02.2011, 22:18:31
alyna26 alyna26 is offline
Member

Data înregistrării: 08.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Societatea este impartita,dintotdeauna a existat Bine si Rau,sau buni si rai...nu cred ca iti dau dreptate cand spui ca traim in societate si trebuie sa ne dam cu ea!Trebuie sa avem propriul nostru echilibru,si sa discernem intre bine si rau,intre indivizi rau intentionati sau bine intentionati;din ceea ce spui,ar fi corect sa ne lasam in baza instictului de turma sa ne calauzeasca,si daca ai vazut prin peisaj ceva in mod insistent,sa faci si tu la fel,pe baza faptului ca este foarte des intalnit...
imi pare rau, dar chiar nu asta am intentionat sa spun. am spus deja ce am intentionat sa spun. in nici un caz nu sa urmam instinctul de turma. uite, Yasmina,poate am gresit si eu in felul de a ma exprima, fiecare este liber sa aleaga cum isi traieste viata, daca tu alegi sa-ti petreci viata fara a acorda un interes aspectului exterior, este treaba ta cum este si treaba mea daca aleg sa dau o importanta felului cum arat. ce am vrut eu sa spun, este faptul ca trebuie judecat dincolo de aparente, si ca nu aspectul exterior il face neaparat pe un om, sunt si cazuri cand intradevar felul de a se exterioriza a unui om, iti spune totul despre el si nu se dezminte nici mai tarziu. dar eu nu am vorbit despre aceste cazuri, am vrut sa intelegeti ca in foarte multe cazuri faptul ca eu sau altcineva alegem sa ne machiem, pensam, tatuam, vopsim, etc, nu are nimic de-a face cu felul de a simti. la fel de bine poti sa nu faci nici una din toate astea si sa nu fii deloc om cu dragoste de Dumnezeu. dragostea de Dumnezeu nu sta in machiaj, in tatuaj, ci in suflet.sa judeci un om si sa spui ca este pacatos pentru ca se machiaza sau se tatueaza, este o mare greseala. stai intai de vorba cu omul respectiv, vezi cum este, ce-i in inima si in sufletul lui si apoi sa spui ca este sau nu pacatos. dar nu machiajul si tatuajul il face pacatos. asta mi se pare o prejudecata si de-asta spun sa privesti dincolo de aparente, cu ochii sufletului. sa nu inventam pacate care nu sunt pacate, cum spunea cineva mai inainte, si faptul ca scriem la calculator sau ca privim la tv(unealta diavolului :), este un pacat. adevarata credinta nu sta nici pe tatuaj, machiaj sau hainele cu care ne imbracam , ci in suflet. pana la urma am impresia ca toata treaba asta cu aspectul exterior al femeii(sa nu te machiezi, epilezi, pensezi, cap acoperit), de a nu te intretine daca vrei, vine de la niste barbati misogini carora le este frica de femei si pacat ca unele femei au preluat asta de la ei.

Last edited by alyna26; 01.02.2011 at 22:24:29.
Reply With Quote