View Single Post
Vechi 02.02.2011, 12:16:49
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tailgunner4A Vezi mesajul
Am mai pus intrebarea asta si in trecut dar nimeni nu a indraznit sa raspunda transant; asadar, sunt adevarate chimia, biologia, geologia, astronomia, fizica si "copilul" ultimilor doua, astrofizica?

Putina argumentare nu strica, ba chiar din contra; multumesc.
Sunt constient ca opinia mea valoreaza putin spre deloc pentru dvs. Totusi o spun. Stiintele moderne sunt adevarate intr-o anumita masura (ceea ce este si demonstrat practic), deoarece totul in universul fizic este relativ. La fel si religia este adevarata intr-o anumita masura, fapt de asemenea demonstrat practic. (Sfintii nu sunt doar antichitati, exista sfinti si oameni iluminati in viata, si sunt convins ca daca va dati sincer silinta sa aflati Adevarul, unii oameni va pot indruma prin experiente directe daca logica nu va permite sa intelegeti.)

In rest, ma abtin de la argumentatie exacta pe detalii mai putin semnificative, deoarece riscam sa ne pierdem in nimicuri. Dealtfel, o sincronicitate (ca sa vezi, tocmai acum...) tocmai mi-a sugerat sa nu va mai raspund, in momentul in care ma pregateam sa argumentez cateva lucruri; dar eul din mine se razvrateste, ar vrea sa va arate toate greselile cat timp puneti intrebari, desi realizez ca este inutil, ba poate chiar rau. Totusi abandonez, neglijez dorinta eului din mine. O sa ascult indicatia de la Dumnezeu primita prin sincronicitate si nu o sa continui argumentatia.

Last edited by Pippo_; 02.02.2011 at 12:19:02.
Reply With Quote