View Single Post
Vechi 02.02.2011, 15:32:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Draga mea,nimeni nu iti da in viata ceva pe gratis,daca vrei cu orice pret o carte,strangi bani,strangi punga si ti-o cumperi....

Chiar daca dureaza mai mult timp,pana la urma vei putea sa ti-o achizitionezi....
Daniele , frate , nu-i chiar asa ! Adica , Dumnezeu le oranduieste pe toate , si ne da semne continuu , dar sa avem si noi un gram de incredere si dragoste fata de El , cu toate neputintele si pacatele noastre ! Dumnezeu , mi-a dat si "palme " , dar tot El mi-a dat bucurii de nedescris , iar ultima mare bucurie a venit chiar astazi in urma cu doua ore , primind un pachet cu peste 26 de carti ( O ADEVARATA COMOARA ) , un dar pe care mi-e greu sa-l descriu in cuvinte . Mereu am spus ca Dumnezeu lucreaza prin oameni si pentru oameni , chiar si atunci cand ei ne necajesc , caci nimic nu-i intamplator ! Recunosc deschis , ca pe mine Dumnezeu ma iubeste mai mult decat merit , si spun raspicat de cate ori pot : SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !+