Subiect: Codul lui Oreste
View Single Post
Vechi 02.02.2011, 17:43:42
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Le-ai citit? Eu mi-am facut parerea (expusa anterior) dupa ce le-am citit.

@ altii:

In alta ordine de idei, subscriu ultimelor doua mesaje ale lui Horatiu.
Ca sa nu mai fie criticat in baza ateismului.. (si nu in baza ideilor expuse). Eu nu sunt atee si subscriu la ce a scris Horatiu Miron.

Stiu ca emisiunile lui Oreste sunt nectar pt new ageisti (si corifeii lui antihrist), dar chiar si pt o asemenea rol autoasumat, ceea ce face este la nivel de amator. Vorba lui H. Miron: in strainatate se face mult mai bine.. Daca il apreciati pe Oreste, chiar nu ati citit destul in materie de ezoterism...
(ca pe crestini - nu ii intereseaza invataturi dracesti! este chiar pacat care apare in indreptare de spovedanie - dar probabil ca nici duhovnic nu aveti).
Apreciez emisiunea lui Oreste, si orice emisiune de acest gen, precum si pe invitatii lui, caci ma ajuta sa inteleg cum si la ce se gandesc new-ageistii. Ca activitatea lor nu tine sub nici o forma de crestinism, e clar, cum nici diavolul nu este dumnezeu, dar aflam in ce directie merge interesul lor: la o noua sclavagie, cu mijloace moderne. Daca au ajuns sa faca si aparate pentru obtinerea scopurilor lor, cu atat mai grav. Ca unele se si folosesc, e si mai grav.
La ce ma ajuta sa ignor toate astea?!? E mai bine sa stiu ca unii cred in asa ceva, ca se lasa manipulati de asa o religie "a viitorului", crezand ca fac mare branza. Acestia sunt de compatimit, nimic mai mult, caci isi folosesc inteligenta in scop total negativ. Practic ei pregatesc conditiile venirii antihristului, intocmai cum ne proorocesc Sfintii. Dumnezeu insa le vede pe toate si nu ii lasa pe ai Sai singuri in aceasta instrainare a omenirii.
Reply With Quote