Citat:
În prealabil postat de Riluri
Ceea ce m-a determinat pe mine sa nu mai practic Reiki au fost niste idei care tineau de atitudinea oamenilor in fata acestei practici (de exemplu, plata initierilor. Consider ca ceva de origine spirituala care sustine Iubirea, Increderea, Libertatea sa fie rasplatite cu aceeasi "moneda") si mai putin ceea ce se intampla de fapt in cadrul acestui "fenomen", nu de alta, dar nu am ajuns sa-l aprofundez.
Am inteles ca pe tine te-a deranjat, ca sa ma exprim asa, faptul ca se comunica cu "spiritele".
Eu nu am ajuns la aceasta performanta de a le invoca, m-am rezumat la auto-tratament, pe care l-am practicat foarte putin.
Cum ai reusit sa te debarasezi de Reiki? Ce a declansat in tine motivatia de a te intoarce la simpla credinta in Dumnezeu prin invatatura crestin-ortodoxa?
De exemplu, pe unii oameni ii trezesc anumite revelatii, gen
http://www.ortodoxmedia.com/inregist...Claudiu-Raducu
|
De fapt nu se comunica cu spiritele in mod voluntar, ci tot ceea ce tine de reiki este de la spirite. Energia aceea care se spune ca nu se stie de unde e de fapt e de acolo.
Dupa ce am citit niste carti de Lazarev (ocultist rus) am inceput sa citesc Biblia, unul din scopuri fiind si de a vedea daca exista reincarnare, despre care minteau ocultistii ca e si in Biblie. Si asa mi-am dat seama ca e adevarat tot ce scrie acolo. Cateva luni am mai facut reiki, am vorbit si cu maestrul, dar am vazut niste emisiuni neoprotestante (ale unui cult) la tv despre paranormal si am inceput sa am serioase dubii. Apoi am aflat si mai multe.