Cu dragoste
Maria, draguta, te rog sa nu disperi, linisteste-te si mai rezista inca un pic, inca un pic, asa, pas cu pas, deznadejde cu deznadejde. Gandeste-te la puisorul tau si la viata lui, are nevoie de tine, tu esti singura si unica pe acest pamant pentru el. Of, of, iubita de tine, imi pare foarte rau, dar trebuie, trebuie sa rezisti. Uneori traim clipe de iad, dar daca asa, sangerand stam acolo si ne rugam Maicutei Domnului si Bunului Dumnezeu, ESTE IMPOSIBIL ca El sa nu ne ajute. La necazuri asa grele, milostivirea Lui e si mai mare.
Cand nu mai poti si nu mai poti fugi la parintele duhovnic, nu te gandi ca il deranjezi sau superi, du-te, iubita de tine, cu incredere si dragoste la el, du-te si spune-i. Sigur se va bucura, esti cu sufletul copilul lui acum, sigur nu te va lasa. Spune-i tot, deschide-ti inima ca lui Dumnezeu, spune-i tot ce crezi, gandesti, fara rusine, ca esti deznadajduita, ca nu mai poti. Este greu, greu, dar exista mereu o solutie sa ne ascundem pana trece furtuna, caci de trecut trece, lumea este a lui Dumnezeu.
Pana trece furtuna, ar fi si parintele de la Valea Plopului si Valea Strezii o solutie, am vazut ca ti s-a mai sugerat, sau mers si cerut gazduire la o manastire, Cernica, sau poate una de maici, sa zicem Ghighiu, sau alta mai la indemana ta - intreaba cel mai bine pe parintele duhovnic!!!!
cere ajutor fara rusine pana iesi la liman, pe acesti fii Domnul ii iubeste cel mai mult.
Draguta de tine, hai, nu te mai zbuciuma, strange din dinti si rabda si roaga-te, roaga-te si fugi la parintele cand nu mai poti. Acatistul sf Acoperamant si parintele meu m-au scos si pe mine din iad.
Te rog, alunga orice gand despre moarte sau alte prostii asemanatoare care iti vin, nu sunt de la tine, nu le primi. Nu si nu si nu, gandeste-te la copilul tau, rabda si fa-l fericit. Stiu ca asta ai facut mereu si asta faci, sa stii ca Domnul e acolo langa tine, te aude si te vede, nu te indoi.
Ti-am scris cam mult si nu ma pricep, dar mi s-a rupt inima de tine.Iarta-ma ca te-am cam scait
Te rog, te rog, fii tare pentru copilul tau. Spune: Doamne, Maicuta, eu sunt pacatoasa, nu pentru mine, ci pentru copilul acesta nevinovat..
Te imbratisez cu dragoste si Dumnezeu sa iti daruiasca cele mai multe si mai bogate daruri ale Sale. Tu tine-te tare si te roaga pana la ultima suflare, rabda, rabda, ca trece. Si nu primi ganduri de deznadejde, cand nu mai poti fugi la parintele, suna-l.
In alta ordine de idei, sa nu te superi, as putea sa iti trimit ceva bani ? Cum ?
Maria
|