Citat:
În prealabil postat de maria25
Multumesc frumos pentru incurajare.
Ma rog si plang, ma rog si plang. Asta fac. Dar cum sa nu fiu necajita cand nu-i pot oferi nici macar lui hrana corespunzatoare varstei? De mine nu mai zic nimic, ca m-am scos din schema din noiembrie... N-am nimic. Efectiv nimic. Inafara de datorii si un copil caruia nu-i pot oferi mai nimic, nu am nimic. Nici macar putere sa mai sper ca voi iesi din iadul asta. Si de-ar fi sa imi iau gandul definitiv de la investitor si banii care mi se cuveneau, am nevoie de multi bani ca sa ma pun pe picioare... Am ajuns intr-un hal fara de hal... Cum sa nu plang si sa imi vars amarul, cand salvarea nu mai vine? Ma doare sufletul. Vreau sa ies din iadul asta, vreau sa fac treaba buna, dar am analizat de 'n' ori toate sansele si nu am cum... De multe ori se spune ca iti trebuie vointa ca sa poti reusi... nu mai cred ca e atat de adevarat.
As vrea, sincer, as vrea sa pot sa nadajduiesc...
|
Celui mic i-ai oferit viata,si asta e de ajuns....Ofera-i in continuare ca jertfa si viata ta,stand langa el orice-ar fi.Un copil are nevoie de mama...
Sper sa fie cat mai multi dintre noi care sa se ofere si sa poata sa te ajute financiar.