Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz
Va rog sa-mi citati surse mai apropiate de secolul lui Neemia, sau macar de secolul apostolic. Cei citati de dvs. au trait la prea multe secole dupa Hristos ca sa poata sa fie de vreun real folos.
Chiar dvs. ati spus ca va practicati credinta , citez:
Deci, eu unul nu ma pot lasa in baza celor citati de dvs., fiindca nu ei au scris vreo carte din Biblie, nu ei au fost apostolii. Daca cunosterea invataturii crestine la dvs. incepe cu Athanasius, Adam Clarke, Albert Barnes, Augustin, Luther, Calvin și mulți traducători moderni, atunci cred ca tocmai v-ati contrazis in privinta invataturii curate a lui Hristos si a apostolilor.
|
Mă puneți să aduc dovezi irelevante de la niște autori în definitiv irelevanți. Pentru mine contează principiul scripturistic. Iar aceasta (Scriptura) nu conține (nici în context, nici în subtext) vreo referire cu privire la "porunca duminicală". Aceasta este inexistentă pentru mine și pentru Scriptură. Dacă aveți vreo dovadă contrarie, sunteți liber s-o aduceți, însă nu mai veniți cu plăsmuiri de genul "aceasta este ziua"! Evreii (din timpul lui Moise, Neemia, ori Hristos) nu au serbat niciodată prima zi a săptămânii. E absurd ce pretindeți dvs.!