Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Mă puneți să aduc dovezi irelevante de la niște autori în definitiv irelevanți. Pentru mine contează principiul scripturistic. Iar aceasta (Scriptura) nu conține (nici în context, nici în subtext) vreo referire cu privire la "porunca duminicală". Aceasta este inexistentă pentru mine și pentru Scriptură. Dacă aveți vreo dovadă contrarie, sunteți liber s-o aduceți, însă nu mai veniți cu plăsmuiri de genul "aceasta este ziua"! Evreii (din timpul lui Moise, Neemia, ori Hristos) nu au serbat niciodată prima zi a săptămânii. E absurd ce pretindeți dvs.!
|
D-le, eu nu am pretins nimic si nu am venit cu nici o asertiune legata de duminica. Unde vedeti aceasta in intrebarile mele ?
Cu ce plasmuire am venit eu ?? Nu cumva ma identificati cu alt user ??
Eu doar voiam sa lamuresc aspecte legate de Biblie.
Si daca e vorba de plasmuiri... nu cred ca eu sunt cel care renunta brutal la proprii martori ai afirmatiilor facute pe topic.
Dvs. mai intai veniti cu o lista de nume ca sa va argumentati un raspuns, apoi spuneti ca acea lista nu are nici o relevanta. Eu ce sa inteleg ? ca ce era valabil acum 3 ore nu mai e valabil la ora asta ?
Ca pana la ora 12 era relevant Luther pt. dvs, iar la ora 16 nu mai este ?