View Single Post
Vechi 03.02.2011, 17:09:16
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
As fi vrut sa raspunda cineva la postarile mele... dar asa e cand nu ai raspuns.
Nu prea inteleg ce raspuns doriti. Neprihanita Zamislire este o dogma introdusa in Biserica Catolica, iar despre ea s-a discutat mai bine de 1000 ani, chiar in cadrul Bisericii Catolice! Unii teologi au fost pentru, altii impotriva. Aceasta dogma a fost proclamata in urma unor aparitii ale sfintei Fecioare Maria, unei calugarite. Ulterior, sfinta Fecioara a aparut si unei fetite, la Lourdes, iar la intrebarea fetitei: " Doamna, aveti bunatatea sa-mi spuneti cine sinteti!", doama i-a raspuns:" Eu sint Neprihanita Zamislire." Iar in urma acestor aparitii, a aparut si izvorul de la Lourdes, izvor cu a carui apa milioane de oameni s-au vindecat trupeste si sufleteste.

Din punctul meu de vedere nu este prea mult de discutat. Fie credem in aparitiile Sfintei Fecioare care au revelat acest adevar si in minunile care au avut si au loc acolo, iar atunci credem si in Neprihanita Zamislire, fie nu. Pentru ca, dupa cum v-am spus, aceasta dogma este intemeiata pe revelatiile care au fost transmise de insasi sfinta Fecioara Maria.
Reply With Quote