Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Ulterior, sfinta Fecioara a aparut si unei fetite, la Lourdes, iar la intrebarea fetitei: " Doamna, aveti bunatatea sa-mi spuneti cine sinteti!", doama i-a raspuns:" Eu sint Neprihanita Zamislire." Iar in urma acestor aparitii, a aparut si izvorul de la Lourdes, izvor cu a carui apa milioane de oameni s-au vindecat trupeste si sufleteste.
|
Eu am mai dat citatul asta la un topic despre paranormal. La catolici sunt nenumarate aparitii marianice, dar unele fiind recunoscute. Cel de la Lourdes probabil a fost recunoscut pentru ca a aprobat noua dogma catolica.
" Falsele apariții de la Cossitano, Italia, din anii 1950. Și acolo, patru copii afirmau că o văd pe Sfânta Fecioară. Dar într-o zi, relatează istoricul Joachim Bouflet în cartea „Il diavolo“, câteva femei curioase s-au dus la biserică pentru a se lămuri despre ce este vorba:
„Cinci tinere femei de la Acțiunea Catolică s-au dus la Cossitano pentru a studia fără prejudecăți ce se petrece acolo. Aveau cu ele apă sfințită și au aruncat discret câteva picături în direcția în care câțiva copii plângeau și spuneau că o văd pe Sfânta Fecioară. S-a declanșat atunci un spectacol înfricoșător: bieții copii au început să scoată strigăte oribile, contorsionându-se la pământ și încercând în van să fugă. Când și-au revenit, copiii au declarat că la un moment anume, exact acela în care tinerele au aruncat cu apă sfințită (ceea ce ei nu remarcaseră, de altfel), figura Fecioarei, care le apărea sub forma de la Lourdes, se transformase într-un monstru hidos, amenințând și răgând, înconjurat de flăcări, zbătându-se în convulsii înfricoșătoare.“