Subiect: HOROSCOPUL !
View Single Post
Vechi 24.06.2007, 22:42:05
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
Noi credem ca Dumnezeu a creat cele ceresti si cele pamantesti si El are grija de toate.

Stelele,planetele nu ne influenteaza destinul pt ca Dumnezeu ne-a creat liberi,avem liber arbitru.
Cred ca Sebastiana are dreptate cind spune ca Dumnezeu nu ne ingradeste ci ne da, sau mai bine spus NE OFERA SANSA sa liberatea de a avea o sansa de mintuire. Oricum am dori noi sa explicam, realitatea este ca omenirea creata de Dumnezeu se afla intr-o pozitie destul de nefavorabila , aceea de CAZUTA aici pe pamint si sub influenta a zeci de LEGI UNIVERSALE restrictive, chiar foarte restrictive, una dintre cele mai rele fiind ADORMIREA SUFLETULUI , atunci cind functionam in stare de default, fara Dumnezeu.
Antiecumenism, eu dupa multi ani de studiu si efort am ajuns sa fiu convins ca traind in dorul lelii, fara Dumnezeu, noi nu avem alta varianta de a exista decit sa fim influentati de aceste legi impotriva carora nu putem lupta decit cu Cuvintul. Doar in momentul cind ne nastem din nou si adoptam invataturile Evangheliilor, cele Patristice si le urmam facind din ele un mod de a trai, doar atunci vom putea spune ca am invins celebra lege a KARMEI(care, din pacate, este reala), care spune ca ORICE am face noi, oricit ne-am da peste cap, de destin nu putem scapa. Sfintii nostri Parinti au dovedit contrariul prin viata lor si prin asta au dovedit fara discutie, superioritatea credintei Adevarate si multe alte ramificatii de-o profunzime uluitoare ale felului in care se dobindeste Harul Duhului Sfint si mintuirea noastra.

In acest spirit ar trebui intelese urmatoarele versete cutremuratoare si pline de frica de Dumnezeu
Doamne Ajuta!

"Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal Meu decat prin Mine." (Ioan 14,6)

si deasemena:
" Fara Mine nu puteti face nimic" sau mai simplu , FARA MINE NU PUTETI... invinge KARMA.
Reply With Quote