Citat:
Īn prealabil postat de gloupgloup
Din pacate, aceste minciuni nu afecteaza doar angajatii si partenerii, afecteaza poate tot anturajul sau.Daca-mi fac bagajul si plec, lucru foarte usor de facut pentru mine, ma gandesc ca poate fac rau altor persoane prin nepronuntarea adevarului, acestia vor fi in continuare manipulati si mintiti.
Nu am ganduri de razbunare in justitie sau mai stiu eu ce, pentru ca as putea sa inchei activitatea societatii respective doar printr-o anonima cu specificarea exacta a fraudelor. (e vorba de societatea amicului, cea care are contractul de management, nu de cea straina, cu afacerea, aceea are o activitate exemplara).Nu voi face asta, pentru ca nu e genul meu si consider ca razbunarea inseamna rautate.
|
Povestea asta mi-a amintit de bancul cu romanii din iad: acolo diavolii nu au nimic de facut, caci romanii isi dau in cap unul altuia.
Am impresia ca si pe tine te ispiteste diavolul sa faci dreptate si te bati pe umar ce corect esti... Sa ne vedem mai bine de propriile pacate si sa ne rugam si pentru pacatele altora. Iar clevetirea nu e buna.