Cu tot respectul, Geony ... nu stiu ce ai vazut pe stadioane, si nici nu ma intereaza ... Nu am fost acolo si nu trag concluzii "din auzite" si fara sa-mi folosesc propria minte. Asa fac si in ceea ce priveste calea pe care spui tu ca o reprezinti. Nu trag concluzia ca reprezinti ortodoxia si ca toti ortocsii sunt ca tine ... Cu siguranta, ortodoxia trebuie sa fie mult mai mult decat pot vedea in tine.
In plus, stiu exact cui ma rog ... Si stiu exact cui ma inchin. Aberatiunile pe care le insiri cu vadita rautate sunt doar aberatiuni si atat ...
Si, in ultimul rand, pentru ca acesta este ultima oara cand te bag in seama ... Mandria inseamna sa te dai mai intelept decat Dumnezeu. Tocmai studiez cartea proverbelor (ceea ce cu iubire in Cristos iti recomand si tie) si acolo spune foarte clar si frumos si pe mintea oricui vrea sa priceapa ce anume este mandria: sa te socotesti ca stii mai bine decat ceea ce stie si vrea Domnul. Eu nu ma dau mai desteapta decat El, de aceea nu emit judecati de valoare la adresa nimanui ... Pentru ca stiu ca in tot si toate, El stie cel mai bine care anume este adevarul ...
Domnul sa te binecuvanteze ! Si sa-ti dea pacea si odihna Sa!
|