View Single Post
Vechi 04.02.2011, 13:41:06
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de macsim Vezi mesajul
Cu tot respectul, Geony ... nu stiu ce ai vazut pe stadioane, si nici nu ma intereaza ... Nu am fost acolo si nu trag concluzii "din auzite" si fara sa-mi folosesc propria minte. !
Nu vorbesc din povesti, ci vorbesc ceea ce am auzit de la NP....minuni pe care le-au vazut pe stadionul X...

Citat:
Asa fac si in ceea ce priveste calea pe care spui tu ca o reprezinti. !
Eu nu reprezit nici o cale...ci incerc sa ma tin de calea pe care o propovaduieste Biserica lui Hristos.

Citat:
Nu trag concluzia ca reprezinti ortodoxia si ca toti ortocsii sunt ca tine ... !
Nu sta ortodoxia in mine. Are ea oamenii ei, oameni pe care incerc sa-i imit.
Sa te fereasca D-zeu sa sustii ca Orto. e ca mine , sau ca eu sunt ca Ortodoxia.

Citat:
Cu siguranta, ortodoxia trebuie sa fie mult mai mult decat pot vedea in tine.!
Nu stiu ce vezi in mine!!!
Dar daca stau eu si ma gandesc , vad in tine o persoana careia ii place sa faca ce zice pastorul, sa traiasca dupa minciunile lui....iar maine, daca pastorul va crede alceva, vei crede si tu ca el....vezi cazul nou aparut la baptisti, cu Iosif Ton....

Citat:
In plus, stiu exact cui ma rog ... Si stiu exact cui ma inchin. Aberatiunile pe care le insiri cu vadita rautate sunt doar aberatiuni si atat ... !

Dar sunt sigur ca nu esti convins ca te inchini bine cui te inchini...
D-zeu sectelor e diferit de la una la alta, d-zul lor e tatal minciunii si a inselaciunii: vezi cauza aparitiei sectei tale!

Citat:
Domnul sa te binecuvanteze ! Si sa-ti dea pacea si odihna Sa!
Multumesc! dar nu am nevoie de binecuvantarile sectarilor...binecuvantarea o vreau de la D-zeu!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.