Citat:
În prealabil postat de Geony
Nu vorbesc din povesti, ci vorbesc ceea ce am auzit de la NP....minuni pe care le-au vazut pe stadionul X...
Eu nu reprezit nici o cale...ci incerc sa ma tin de calea pe care o propovaduieste Biserica lui Hristos.
Nu sta ortodoxia in mine. Are ea oamenii ei, oameni pe care incerc sa-i imit.
Sa te fereasca D-zeu sa sustii ca Orto. e ca mine , sau ca eu sunt ca Ortodoxia.
Nu stiu ce vezi in mine!!!
Dar daca stau eu si ma gandesc , vad in tine o persoana careia ii place sa faca ce zice pastorul, sa traiasca dupa minciunile lui....iar maine, daca pastorul va crede alceva, vei crede si tu ca el....vezi cazul nou aparut la baptisti, cu Iosif Ton....
Dar sunt sigur ca nu esti convins ca te inchini bine cui te inchini...
D-zeu sectelor e diferit de la una la alta, d-zul lor e tatal minciunii si a inselaciunii: vezi cauza aparitiei sectei tale!
Multumesc! dar nu am nevoie de binecuvantarile sectarilor...binecuvantarea o vreau de la D-zeu!
|
D-le Geony,
de ce va infierbantati astfel ? Nu realizati ca ii dati un prilej de satisfactie persoanei care va provoaca ? Ca ii dati ocazia sa concluzioneze: "ia uite cum sunt ortodcsii aia, nici macar vorba buna nu o mai apreciaza!" ?
Cand a certat / mustrat pe cineva, Hristos a facut-o la rece si, mai mult, a mai facut-o si cu dragoste.
Nu zic ca oamenii pot fi in stare de dragostea aceea, dar macar pot sa incerce s-o imite...