Aici ai foarte mare dreptate.Pe scurt ,nu tre` sa ti se puna pata pe ceva, ca nu-i bun!

Observ atatea consecinte nefaste tocmai de la fortzarea cu orice pret a unei situatii,impotriva circumstantelor : de la pruncucidere,pana la crime pasionale,de la tineri ratati din cauza ca au fost fortati de parinti sa urmeze o anume cale( ei vroiau sa fie pictori si parintii i-au fortat sa se face ing.metalurgisti),pana la copiii care sunt fortzati sa pape tot,chiar si ce nu le place,chiar cu riscul sa imbolnaveasca apoi.Exemplele pot continua,dar pare ca ne indepartam tot mai tare de subiectul topicului.
Ca sa revin exact la tema topicului, eu as scoate adevarul la iveala cu intentia de a pleca apoi.Dar raman deschisa si la alte variante, daca ele se dovedesc a fi
cel putin la fel de onorabile si oneste ca si plecarea mea.( cum ar fi sa ma roage prietenul in cauza sa raman,sa il ajut sa se indrepte si in munca nu doar in atitudinesi sa corectam impreuna erorile facute de el-
eeeeeeeiii,multumesc Pippo, ca m-ai dus de mana sa vad si o alta varianta onorabila ,decat plecarea mea

- si probabil ca mai exista si altele la fel de true)
Deci da, aveai dreptate.:-)Uite vezi, de aceea te tot rog sa explici anumite chestii pentru ca TU AI MULTE DE SPUS.:-) dar si multe de invatat ;P.