View Single Post
Vechi 04.02.2011, 20:36:23
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Dragul meu, Ortodoxia nu sustine ca Fecioara Maria s-a nascut fara pacatul stramosesc. Asa ca nu mai incerca sa cauti motive de sustinere a acestei inovatii in Ortodoxie, ca nu e cazul. Una e ce crezi tu despre Ortodoxie si alta e ce se petrece in ea. Sa ne bucure Dumnezeu de fericirea raiului.
Nu incerc sa sustin nimic in ceea ce priveste ortodoxia! Incerc doar sa spun ca atit in Biserica Ortodoxa, cit si in Biserica Catolica, exista anumite credinte care sint intemeiate pe revelatii sau pe traditie. Cum ar fi inaltarea sfintei fecioare Maria cu trupul si sufletul la cer. Dogma Neprihanitei Zamisliri are si ea la baza niste revelatii, acceptate sau nu de cei care nu sint catolici. Aceste revelatii nu le-au avut doar fetita si calugarita despre care s-a vorbit, ci si unii teologi, care de-a lungul timpului au sustinut ca sfinta fecioara Maria s-a nascut fara pacat, cu mult inainte de proclamarea acestei dogme. Rugaciunea aceia mie mi s-a parut ca s-a referit la acest lucru. Oricum, cred eu, important e ca noi sa o cinstim pe sfinta fecioara Maria, indiferent ca sinem ortodocsi sau catolici, ca destul nu o fac multi dintre catolici si ortodocsi, ca sa nu mai vorbesc de cei care nu apartin acestor religii!

Frumoasa urare ati facut in final, o voi spune si eu: sa ne bucure Dumnezeu de fericirea Raiului.
Reply With Quote