View Single Post
Vechi 04.02.2011, 21:07:07
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Cand Adam a fost creat nu exista pacat in lume, nu intrase moartea in lume. Deci nu-si are rost comparatia.
Moartea nu are nici o influenta asupra integritatii liberului arbitru. Oamenii nu devin pacatosi fiindca exista moarte in lume, ci invers. Prin pacat a intrat moartea in lume, ceea ce inseamna ca intai a fost pacatul, si ca urmare a venit moartea.

Citat:
Fecioara Maria a avut o viata normala, de om, pana la Bunavestire.
Si eu am avut o viata de om normala pana acum, dar sa imi inchipui ca pot deveni vreodata mai cinstita decat heruvimii si mai marita fara de asemanare decat serafimii....hehehehehe.

A avut intr-adevar o viata normala, dar normala in sensul pe care Dumnezeu il vede. Noi toti suntem chemati sa fim perfecti, precum El este. Asta a facut si Maica Domnului, a trait in normalitatea lui Dumnezeu. Dar nu cu puterea de la sine insasi, fiindca fara ajutorul si harul lui Dumnezeu noi oamenii nimic nu putem face...