Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Eu v-am reprodus pasajul edificator din însăși dogma catolică, iar apoi v-am dat o legătură către întregul document original. Și atunci, cum îndrăzniți să afirmați "catolicii spun ca Fecioara a inviat si apoi a fost ridicata la cer" ? Sau poate că nu ați înțeles că noi nu punem preț pe ce spune câte un călugăr bărbos "Arsenie" sau "Varzuvie", ci numai pe ce spun cei care au primit în mod deplin misiunea de a învăța în Biserică, iar aceștia sunt numai Papa și episcopii în comuniune cu el ? Iar ceea ce a spus Papa, în termeni de infailibilitate, v-am arătat. Scrie acolo că Sf Fecioară a înviat mai întâi și a fost ridicată la cer mai apoi ? Nu scrie ? Înseamnă că iarăși colportați aceleași calomnii înveninate la adresa Bisericii Catolice, care pare principala dv activitate pe acest forum.
|
De ce v-am dat eu in mesaj si link-ul catolic? Si de ce credeti ca noi spunem ca s-a inaltat cu trupul la cer, iar romano-catolicii spun ca s-a inaltat cu trupul si cu sufletul?
Iata link-ul dat in mesaj:
http://www.predici.cnet.ro/arhive/1474/
Articolul e scris de un preot, nu de un credincios. Ce scrie acolo?
"Destinul final al Fecioarei Maria, adică
moartea, învierea și ridicarea în slava cerească, începe să se contureze în lucrările conciliilor."
Nu v-am spus data trecuta cand tot asa ati facut de ce nu ati intrebat inainte sa dati cu bata? Peste cateva zile o sa faceti iar acelasi lucru?