View Single Post
Vechi 04.02.2011, 22:46:11
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu credeam ca v-ati revenit si ca putem sa discutam ca niste oameni normali, desi de religii diferite. Dar se patre ca sunteti incorigibil, cred ca e a saptea oara aceeasi atitudine penibila din partea dvs. Incepati sa ma jigniti si apoi eu va arat ca am avut dreptate, fara sa va jignesc la randul meu ca aberati fara sa stiti despre ce vorbiti. Nici macar nu va cereti scuze apoi ca v-ati inselat, ca peste putin timp sa faceti acelasi lucru. Nu v-am spus ultim aoara cand ati facut asa (cu putin timp in urma) ca in toate cazurile eu am avut dreptate si dvs. ati dat cu bata fara sa aveti drepatate? Si nu ati treusit sa invatati din asta nimic? Eu pana cand mai trebuie sa suport comportamentul asta aberant? Ca stiti ca de multe ori puteam sa reclam la admin, pentru ca nu mai suntem pe forumul catolic sa puteti sa ne dati in cap si sa nu putem face nimic. dar eu am avut bunavointa si nu am spus nimic, nici la afirmatiile denigratoare (in sensul de afirmatii fara acoperire, doar jignitoare) despre ortodoxie.
Inteleg ca catolicii de pe forum sunt deranjati, dar de ce sunt ortodocsii de vina ca biserica lor a inventat niste dogme fara sa aiba cap? Sa stam si sa ne minunam cum catolicii spun ca vaca are doua picioare si pamantul e patrat? Daca va tine cineva cu forta in BC de ce nu spuneti, ca nu mai e pe timpul inchizitiei. Eu acum ce sa fac? Sa trimit adminului mesajul? Daca nu sunt mai dur probabil o sa faceti asa tot timpul, ca vad ca cu blandetea nu s-a rezolvat nimic.
Revin cu demonstratia pentru a saptea oara ca iar ati aberat si m-ati facut pe mine vinovat.
În postarea nr 41 de pe chiar acest topic eu v-am prezentat hotărârea dogmatică privind Asumpția. Am să o reproduc aici:
După ce am înălțat rugăciuni de cerere iarăși și iarăși lui Dumnezeu și am chemat lumina Spiritului Adevărului, pentru gloria Atotputernicului Dumnezeu care a arătat afecțiunea Sa specială pentru Fecioara Maria, pentru a-L onora pe Fiul ei, nemuritorul Rege al Vremurilor și Biruitor asupra păcatului și morții, pentru a crește gloria aceleiași auguste Maici și pentru bucuria și exultarea întregii Biserici; cu autoritatea Domnului nostru Isus Cristos, a Fericiților Apostoli Petru și Paul și cu autoritatea noastră proprie, pronunțăm, declarăm și definim că este o dogmă divin revelată: aceea că Neprihănita Maică a lui Dumnezeu, pururea Fecioară Maria, sfârșind cursul vieții ei pe pământ, a fost luată cu trupul și cu sufletul în gloria cerească.

Documentul relevant aici: http://www.papalencyclicals.net/Pius12/P12MUNIF.HTM

Ulterior acestei postări, mai exact chiar în postarea 42, dv ați afirmat că BC susține că Sf Fecioară mai întâi a înviat, apoi s-a ridicat cu trupul la cer. Nu este aceasta minciună, cât timp dogma catolică nu spune asta ? Nu este aceasta dovadă de rea-credință ? Și apoi, vă mirați că sunt chiar utilizatori ortodocși care nu iau în considerare postările dv, intuind măsluirea ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote