View Single Post
Vechi 04.02.2011, 22:57:36
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Ulterior acestei postări, mai exact chiar în postarea 42, dv ați afirmat că BC susține că Sf Fecioară mai întâi a înviat, apoi s-a ridicat cu trupul la cer. Nu este aceasta minciună, cât timp dogma catolică nu spune asta ? Nu este aceasta dovadă de rea-credință ? Și apoi, vă mirați că sunt chiar utilizatori ortodocși care nu iau în considerare postările dv, intuind măsluirea ?
Deosebit de interesant, nu numai ca nu va recunoasteti greseala (ce sa mai zic de scuze, ar fi prima oara), dar continuati cu judecarea mea pe baza greselii dvs. Nu v-am dat si al doilea mesaj? De ce va referiti la primul mesaj ca si cum nu as fi dat si explicatiile in al doilea? Ia intrebati pe un catolic despre dogma catolica. Aratati-mi un mesaj in care eu v-am atacat si v-am judecat. Mai ales pe baza unor greseli proprii. Deci dvs. ati gresit si v-ati inselat, eu am scris ceva corect, apoi dvs. ati inceput cu bata ca de ce sustin ceva ce dvs. gresiti. Si asat legat de dogma dvs., catolica. Eu trebuie sa o cunosc mai bine?
Reply With Quote