Subiect: Foarte ciudat.
View Single Post
Vechi 04.02.2011, 23:13:50
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Nu, adica nu pe toti ne duce mintea sa invatam sau sa intelegem toate materiile la scoala.
Plus ca te pun sa inveti atat de mult in zilele de azi doar doar sa mai uiti de Dumnezeu.
Mi.e una nu mi.a zis niciodata duhovnicul sa invatz tot,ci sa ma hranesc sanatos,sa ma odihnesc si sa invat cat pot.Uite eu voi avea un examen la care am de invatat 45 de cursuri adica vreo 900 de pagini.Crezi ca o sa ma sfiesc sa vorbesc cu colega daca o sa am posibilitatea si nu o sa stiu toate subiectele?
Am inteles,draga mea din ce spui tu...

Adica omul isi recunoaste putinatatea,neputiinta si cere ajutor Atotputernicului,iar El ne stie limitele si conduce in asa fel lucrurile incat sa iesim cu bine din situatia respectiva...cu bine,adica satisfacator nu f bun!
Sa inveti cat poti,este o atitudine corecta-te si astepti la o nota pe masura,ai o constiinta nepatata-atat pot,atat duc!

Pe de alta parte,toate aceste subiecte masive de la examen sunt consecinta faptului ca multi dintre studenti recurg la furatul examenelor :)

Oricum eu va doresc multa liniste,pace sufleteasca, memorie buna,toate acestea sa va insoteasca la examene sa nu fie nevoie de copiute
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote