View Single Post
Vechi 05.02.2011, 01:01:03
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Dar și dv ați fost banat de pe forumul catolic. Deosebirea este că dv ați primit ban pe I.P., fiindcă ați încercat să-l păcăliți pe administratorul de acolo cu clone. Dna MariaB, pe care ați acuzat-o aiurea că v-a banat, nu are nici un amestec, fiind doar moderatoare. Probabil că nu cunoașteți faptul că moderatorii nu pot da ban pe IP, fiindcă nu există această opțiune în panoul de moderare, ci doar în cel de administrare.
Acuma, veți spune că ați fost banat fiindcă sunteți ortodox. Dar acolo sunt mulți ortodocși, de exemplu CristinaB (care e moderator). Și "călător_prin_ploaie". Amândouă sunt prezente și pe forumul pe care îl administrez eu, și îi fac cinste. Călător prin ploaie a primit de la mine abilități de moderator și sunt bucuros că a acceptat. Deci, oamenii nu au ce au cu ortodoxia dv, ci cu felul dv înțepat și, mai ales, lipsit de bunătate de a fi.
Cum e omul, in loc sa-si recunoasca greseala, mai aduce acuze, parca asta ar scadea din greseala lui. Spre dezamagirea dvs. nu sunt banat pe forumul catolic, doar in acea noapte s-a intamplat ceva, nu stiu daca am fost banat. A doua zi nu mai era nimic. Spre deosebire de dvs. mi-am cerut imediat scuze d-nei Maria. Iar legat de clone e doar inchipuirea dvs., nu am de ce sa folosesc clone, din moment ce spun intotdeauna adevarul.
Eu nu sunt deloc ranchiunos, cu oricine care doreste ma impac daca am avut vreo divergenta. Si desi am fost pe forumul catolic eu ca ortodox nu am fost banat, dar dvs. de vreo doua ori, de aceea ati ajuns pe acest forum. Ca dovada ca nu sunt ranchiunos oricand ati procedat ca azi nu m-am suparat pe dvs. (si asta e cam a sasea oara cand faceti acest lucru).

Last edited by catalin2; 05.02.2011 at 01:03:34.
Reply With Quote