Citat:
În prealabil postat de Templier Knight
Mi se intampla ceva , care ma uimeste , de fiecare data cand imi propun , planuiesc ,sa fac fac ceva in viitorul apropiat parca cineva tot timpul imi pune bete in roate, de cele mai multe ori nu iese cum vreau eu,de exemplu daca saptamana viitoare imi propun un lucru , mai mult ca sigur ceva intervine si nu mai pot face acel lucru , de multe ori am observat (asta e deja ca o regula )cand ma pregatesc la un obiect pt ascultare , a doua zi proful mai mult ca sigur nu ma asculta , si cand nu ma pregatesc atunci chiar ca ma asculta :))) deci am ajuns sa ma uimesc de toate aceste lucruri. nu stiu ce sa mai cred
|
Dragul meu....in viziunea mea aceasta stare de lucruri despre care vorbesti, mi s=a intamplat si mie....Dar asa am invatat sa imi traiesc clipa, fara planuri sau fixare de obiective prea indepartate, iar atunci cand chiar imi propun ceva , zic asa " prin gratia divina imi propun sa.."....Si atunci mereu imi iese....Sau mai spun si altfel.."daca vrei tu Doamne, ajuta-ma sa..atunci.."....La mine functioneaza...chiar daca uneori nu iese chiar cum vreau, ulterior realizez ca s-a realizat in modul optim pt mine....EL stie mai bine mereu ! Doamne ajuta !