View Single Post
Vechi 05.02.2011, 11:38:47
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Eu cred ca nici un fel de iubire nu e desarta.
Pai informeaza-te, si ai sa constati ca a-ti pune nadejdea intr-un obiect si nu in Dumnezeu, se numeste iubire desarta. Daca uitati acest medalion acasa, garantez ca va simtiti neprotejata. Acum stiu ca veniti cu explicatii gen, acel obiect il reprezinta pe Dumnezeu, dar nu are efect.

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Cea mai recenta este in cazul meu, care o port la git si care, fire colerica cum sint, nu ma mai enervez atunci cind vorbesc in contradictoriu cu alte persoane. Sau, intr-o primavara, acum vreo 5 ani, am derapat intr-o curba in zona Miercurea Ciuc, m-am rostogolit cu masina de vreo doua ori. S-a spart parbrizul, s-a indoit usa de linga sofer...Eu nu am avut nici o zgirietura; cu o saptamina inainte primisem de la preotul nostru niste medalii si niste iconite al sfintului Anton, sfintite. Le purtam in portmoneu. Nu stiu daca sfinta Fecioara s-au sfintul Anton m-au ajutat, insa le port recunostinta amindurora.
Dar nu obiectul in sine a facut asta, ci voia lui Dumnezeu.
Daca am cruciulita sau iconita in masina, nu inseamna ca ma bazez pe ele, ci tot pe puterea lui Dumnezeu.

"Miracole" este mult spus, intamplari cu final fericit, dar nu neaparat provocate de existenta medalionului. Multi nu poarta asa ceva si sunt feriti de Dumnezeu, sau ajutati in fel si fel de necazuri sau situatii limita.
Ideea este ca adesea cand urmarim ceva, avem impresia ca acel ceva se intampla...