Citat:
În prealabil postat de Silencer
Reiki e shtiinta ? De cand ma rog ? Hai sa lasam prostiile astea ca shtiu eu ce e fizica si fizica cuantica, arata-mi tu o teorie ceva care ar afirma o tehnica reiki...
haitci,cand ai raspuns, nu ai spus doar sa refuze initierea, dar ai mai spus acolo ca energiile e o chestie buna, daca shtii sa te foloseshti de ea, si nu te supara, dar anume din acea cauza multi te contrazic acum. O fi cum o fi parerile tale, da poate sminteshti si pe altii cu ele...
spune-mi te rog, sa inteleg ca esti pentru ecumenism?
Despre arsenie boca ai citit ? El tot era un simplu ieromonah, si toate cate a facut, a facut fara de energii,reiki, si alte chestii de care tu ziceai ca e frica de cunoastere...
|
Nu inteleg de unde ai dedus ca eu "sunt pentru ecumenism"! Relatam o experienta despre o ratacire, in speta reiki...citeste te rog cu atentie textul, am scris clar ca citisem doar cartile despre Parintele Arsenie Boca, nu ceea ce a scris el insusi, iar Cararea Imparatiei a fost prima, dupa care m-am si lasat urgent de reiki. Nu am relatat tot procesul de revenire la matca, nu cred ca asta e subiectul in discutie. Intr-un fel ai pus problema bine, adica poate fi vorba de un soi de "ecumenism" atunci cand lumea se apuca si de practici ezoterice, pastrand in acelasi timp convingerea ca nu se rup de crestinism. Aici intervine inselarea cea mare, cred. Oricum, eu una nu mai vreau sa aud de nici un fel de practici, asa ca exclude-ma, te rog, din tagma ereticilor! Si nu de "frica de cunoastere" era vorba la Parintele Boca, ci de faptul ca nu putem noi discerne ce sau cine se prezinta atunci cand chemam spiritele ( se referea la interdicita de a te ocupa de spiritism, vrajitorie, ghiciti, etc), deci de aceea e bine sa nu ne hazardam sa intram in dimensiuni depsre care nu avem habar.Daca recitesc fragmentul, s-ar putea discuta mai multe, dar aici am inteles ca se vorbeste despre tentatia reiki...