View Single Post
Vechi 05.02.2011, 15:41:27
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul

Autorul prezintă mai întâi toată suita de dubii pe care moderismul le ridică în calea credinței, și se întreabă cum mai poate rezista credința, inclusiv credința în adevărul Scripturii, în fața acestui asalt. Din această secțiune sunt scoase citatele și prezentate tendențios astfel încât să pară că exprimă poziția autorului.

Vă las cu întrebarea: Oare care este poziția autorului, exprimată în continuare ? Luați în calcul cine este acest autor și încercați să dați un răspuns în conformitate cu bunul simț.
Cand am facut acea afirmatie, am facut-o scrict pe acele citate. Nu am sarit cu nici o concluzie, din acest motiv am zis ca e necesar sa caut cartea sa o citesc de la inceput ca sa nu fac afirmatii pripite. Daca as fi fost sigura de aceste citate nu as mai fi pus "?" la titlu, nu credeti?
Capul meu zice ca nu e interpretata corecta, poate e o rautate, dar cred ca e mai putin important ce zic eu, e necesar sa vad ce zice autorul.