View Single Post
Vechi 05.02.2011, 16:29:55
umila123 umila123 is offline
Member

Data înregistrării: 10.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoradoi Vezi mesajul
Ar putea să raspundă intrebării tale insuși Patriarhul,căci arhiereii și să vrea n-au voie să editeze,dacă n-au pogorămînt,și..n-au.Bibliile cele mai scumpe vin pe filiera Tipogr.Instit Biblic(ca de...sint cu binecuvintare).Biblia aceea de care zici că e cam 40 de roni,nu poate fi citită de către majoritatea oamenilor,ea fiind scrisă cu buchii mici-mici...iar una care este scrisă cu buchii mari costă,și majoritatea oamenilor interesați de mîntuire n-au nici după ce sa bea apă...
...
editarea unei cărti costă scump,prea scump pentru nevoia noastră, unora,de a citi,dar nu-i putem acuza pe editori,ci să-I multumim lui Dumnezeu că ei,incă, există.
Nu pot face mare lucru dar daca cineva isi doreste o Biblie si nu si-o poate permite sa ma contacteze! Am citeva exemplare după Biblia de la 1914, si nu numai ,si pot dărui,cu toata dragostea, citorva dintre cei interesati de Cuvintul lui Dumnezeu.
Iata:antoradoi@yahoo.com
iti multumesc mult! in minte a multe cuvinte insa,imi este greu sa le asez! tu....ai patruns ideea si ai asezat o ,asa cum mi am dorit!iti multumesc din suflet...
Reply With Quote