View Single Post
Vechi 05.02.2011, 17:13:01
Melissa
Guest

Cool Cum va manifestati frustrarile?

Imi dau seama ca toti ( nu doar noi cei de pe forum), ci oamenii in general ,au diverse frustrari.Nu cred ca exista om pe planeta asta sa nu aibe cel putin o frustrare.Pana aici nu e asa de rau.Ciudatenia incepe abia cand incepem sa ne exteriorizam frustrarile.Ar fi ideal sa le constientizam in primul rand.O data constinetizate, putem decide cum sa ne scapam de ele.Daca nu stim ce frustrari avem, ele ne pot scapa de sub control si ne trezim ca suntem spectatorii propriilor noastre reactii,intrebandu-ne de unde ni se trag!
Mi-a venit sa deschid acest topic, asistand in una din serile trecute la manifestarea cuiva care m-a lasat perplexa.Mi-am dat seama de frustrarea care o are si i-am spus-o.A negat-o.Acum m-a sunat sa-mi spuna ca aveam dreptate.Ideea era ca frustrarea care a stat la baza reactiei, nu avea nimic in comun cu reactia.Adica poti fi frustrat ca esti prea scund si incepi sa faci crize de nervi ca s-a ars cuptorul cu microunde sau ca s-au scumpit castravetii.Deci e foarte important sa ne cunoastem bine si sa ne observam cum ne exteriorizam frustrarile.

Last edited by Melissa; 05.02.2011 at 18:19:31.
Reply With Quote